Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/TR 6579-3:2014

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 3: Guidelines for serotyping of Salmonella spp.
8. 7. 2014.

Опште информације

90.93     12. 7. 2019.

ISO

ISO/TC 34/SC 9

Технички извештај

07.100.30  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO/TR 6579-3:2014 gives guidance on the procedure for serotyping Salmonella serovars and is applicable to the serotyping of pure cultures of Salmonella spp., independent of the source from which they are isolated.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO/TR 6579-3:2014
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
12. 7. 2019.

Национална преузимања

Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje, određivanje broja i tipizaciju Salmonella — Deo 3: Uputstvo za tipizaciju Salmonella spp.

60.60   Стандард објављен