Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS CEN ISO/TR 6579-3:2014

Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje, određivanje broja i tipizaciju Salmonella — Deo 3: Uputstvo za tipizaciju Salmonella spp.

Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 3: Guidelines for serotyping of Salmonella spp. (ISO/TR 6579-3:2014)
23. 12. 2014.

Опште информације

60.60     23. 12. 2014.

ISS

E034-9

Технички извештај

07.100.30  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

U tehničkom izveštaju ISO/TR 6579-3:2014 dato je uputstvo o postupku tipizacije sojeva Salmonella koje se primenjuje za tipizaciju čistih kultura Salmonella spp., nezavisno od izvora iz kojeg su one izolovane

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS CEN ISO/TR 6579-3:2014
60.60 Стандард објављен
23. 12. 2014.

ИСПРАВКЕ / ИЗМЕНЕ

ОБЈАВЉЕН
SRPS CEN ISO/TR 6579-3:2014/Ispr. 1:2021

Повезани пројекти

Идентичан са CEN ISO/TR 6579-3:2014

Идентичан са ISO/TR 6579-3:2014

Национални прописи и стандарди

СЛ. Гласник РС бр. 79/2017
Правилник о утврђивању Програма мониторинга безбедности хране животињског порекла за 2017. годину.

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде

Сл. гласник РС, бр. 20/2018
ПРАВИЛНИК о утврђивању Програма мониторинга безбедности хране животињског порекла за 2018. годину

МИНИСТАРСТВО ПОЉОПРИВРЕДЕ И ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ