Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO/TR 6579-3:2014

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 3: Guidelines for serotyping of Salmonella spp.
8. 7. 2014.

Опште информације

90.93     12. 7. 2019.

ISO

ISO/TC 34/SC 9

Tehnički izveštaj

07.100.30  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO/TR 6579-3:2014 gives guidance on the procedure for serotyping Salmonella serovars and is applicable to the serotyping of pure cultures of Salmonella spp., independent of the source from which they are isolated.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO/TR 6579-3:2014
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
12. 7. 2019.

Nacionalna preuzimanja

Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje, određivanje broja i tipizaciju Salmonella — Deo 3: Uputstvo za tipizaciju Salmonella spp.

60.60 Standard objavljen

E034-9 Saznaj više