Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6731:2010

Milk, cream and evaporated milk — Determination of total solids content (Reference method)
5. 11. 2010.

Опште информације

90.93     12. 12. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.99     67.100.10  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 6731|IDF 21:2010 specifies the reference method for the determination of the total solids content of milk, cream and evaporated milk.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 6731:1989

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 6731:2010
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
12. 12. 2023.

Национална преузимања

Mleko, pavlaka i kondenzovano mleko — Određivanje ukupne suve materije (referentna metoda)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда