Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 6731:2010

Milk, cream and evaporated milk — Determination of total solids content (Reference method)
5. 11. 2010.

Опште информације

90.93     12. 12. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.99     67.100.10  

engleski   francuski   ruski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

ISO 6731|IDF 21:2010 specifies the reference method for the determination of the total solids content of milk, cream and evaporated milk.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 6731:1989

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 6731:2010
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
12. 12. 2023.

Nacionalna preuzimanja

Mleko, pavlaka i kondenzovano mleko — Određivanje ukupne suve materije (referentna metoda)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-5 Saznaj više