Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 1442:1997

Meat and meat products — Determination of moisture content (Reference method)
22. 1. 1997.
95.99   Повучен   28. 8. 2023.

Опште информације

95.99     28. 8. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 6

Међународни стандард

67.120.10  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Describes a reference method for the determination of the moisture content of meat and meat products. Replaces the first edition.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 1442:1973

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 1442:1997
95.99 Повучен
28. 8. 2023.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 1442:2023

Национална преузимања

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja vlage (Referentna metoda) - (Identičan sa ISO 1442:1997)

90.92   Одлука о измени или ревизији стандарда