Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 1442:1997

Meat and meat products — Determination of moisture content (Reference method)
22. 1. 1997.
95.99   Povučen   28. 8. 2023.

Опште информације

95.99     28. 8. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 6

Međunarodni standard

67.120.10  

francuski   engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Describes a reference method for the determination of the moisture content of meat and meat products. Replaces the first edition.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 1442:1973

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 1442:1997
95.99 Povučen
28. 8. 2023.

REVIDIRAN OD

OBJAVLJEN
ISO 1442:2023

Nacionalna preuzimanja

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja vlage (Referentna metoda) - (Identičan sa ISO 1442:1997)

90.92   Odluka o izmeni ili reviziji standarda

E034-6 Saznaj više