Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 1442:2023

Meat and meat products — Determination of moisture content — Reference method
28. 8. 2023.

Опште информације

60.60     28. 8. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 6

Међународни стандард

67.120.10  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies two reference methods for the determination of the moisture content of meat and meat products: a direct drying method and a distillation method.
The direct drying method is applicable to meat and meat products with low volatile substances in addition to moisture.
The distillation method is applicable to meat and meat products with high volatile substances in addition to moisture.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 1442:1997

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 1442:2023
60.60 Стандард објављен
28. 8. 2023.

Национална преузимања

Месо и производи од меса - Одређивање садржаја влаге - Референтна метода

10.99   Нови пројекат се прихвата