Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/TS 18083:2013

Processed cheese products — Calculation of content of added phosphate expressed as phosphorus
3. 7. 2013.

Опште информације

90.93     22. 10. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Техничка спецификација

67.100.30  

енглески   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO/TS 18083|IDF/RM 51:2013 specifies the calculation of the approximate content of phosphorus from added phosphate salts and phosphorus containing pH-regulating agents in processed cheese products. The method is applicable to processed cheese products derived mainly from cheese varieties with a P/N ratio of 0,12 ± 0,02 and containing no ingredients in quantities substantially affecting the P/N ratio of the cheese raw material.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO/TS 18083:2013
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
22. 10. 2024.

Национална преузимања

Производи од топљеног сира - Израчунавање садржаја додатог фосфата израженог као фосфор

90.93   Одлука о потврђивању стандарда