Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 1740:1991

Milk fat products and butter — Determination of fat acidity (Reference method)
18. 7. 1991.
95.99   Повучен   25. 11. 2004.

Опште информације

95.99     25. 11. 2004.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.10     67.100.20  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Specifies a method for the determination of the acidity of the fat contained in milk fat products and in butter. Describes the apparatus, the procedure, the reagents to be used, and the expression of results. This second edition cancels and replaces the first edition (1980). Annex A is for information only.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 1740:1980

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 1740:1991
95.99 Повучен
25. 11. 2004.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 1740:2004