Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 1742:1980

Glucose syrups — Determination of dry matter — Vacuum oven method
1. 8. 1980.

Опште информације

90.93     30. 7. 2021.

ISO

ISO/TC 93

Међународни стандард

67.180.20  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The method consists in drying of a test portion, diluted with water and mixed with kieselguhr at 70 °C and at a pressure not exceeding 34 mbar. It is applicable to syrups irrespective of their method of production, also to dried syrup, starch sugar and syrup containing fructose.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 1742:1980
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
30. 7. 2021.

Национална преузимања

Glukozni sirupi - ODREĐIVANJE SUVE MATERIJE - Metoda u vakuum sušnici - (Identičan sa ISO 1742:1980)

90.93   Одлука о потврђивању стандарда