Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 1742:1980

Glucose syrups — Determination of dry matter — Vacuum oven method
1. 8. 1980.

Опште информације

90.93     30. 7. 2021.

ISO

ISO/TC 93

Međunarodni standard

67.180.20  

francuski   engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

The method consists in drying of a test portion, diluted with water and mixed with kieselguhr at 70 °C and at a pressure not exceeding 34 mbar. It is applicable to syrups irrespective of their method of production, also to dried syrup, starch sugar and syrup containing fructose.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 1742:1980
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
30. 7. 2021.

Nacionalna preuzimanja

Glukozni sirupi - ODREĐIVANJE SUVE MATERIJE - Metoda u vakuum sušnici - (Identičan sa ISO 1742:1980)

90.93   Odluka o potvrđivanju standarda

E034-4 Saznaj više