Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 34101-1:2019

Sustainable and traceable cocoa — Part 1: Requirements for cocoa sustainability management systems
6. 5. 2019.

Опште информације

90.93     10. 11. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 18

Међународни стандард

67.140.30     03.100.70  

енглески   шпански   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies high-level requirements for management systems for sustainable cocoa bean production, including post-harvest processes, if applicable, and traceability of the sustainably produced cocoa beans within the organization producing the cocoa beans.
NOTE 1 Post-harvest processes include pod-breaking, fermentation, drying, sorting, packing, transport and storage of cocoa beans.
Only organizations that fulfil both the cocoa sustainability management system requirements of either this document or ISO 34101‑4:2019, Annex A or B, and the performance requirements of ISO 34101‑2 can claim their cocoa beans have been sustainably produced.
NOTE 2 ISO 34101-4 specifies the requirements for cocoa sustainability management systems at entry and medium levels.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 34101-1:2019
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
10. 11. 2024.

ИСПРАВКЕ / ИЗМЕНЕ

ОБЈАВЉЕН
ISO 34101-1:2019/Amd 1:2024

Национална преузимања

Održivi i sledljivi kakao - Deo 1: Zahtevi za sisteme menadžmenta održivošću

50.98   Пројекат се брише из плана рада комисије за стандарде

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Одрживи и следљиви какао – Део 1: Захтеви за системе менаџмента одрживошћу какаа

60.60   Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више