Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 34101-2:2019

Sustainable and traceable cocoa — Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects)
6. 5. 2019.

Опште информације

90.93     10. 11. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 18

Међународни стандард

67.140.30  

енглески   шпански   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies performance requirements related to economic, social and environmental aspects for sustainable cocoa bean production, including post-harvest processes, if applicable.
NOTE Post-harvest processes include pod-breaking, fermentation, drying, sorting, packing, transport and storage of cocoa beans.
Only organizations that fulfil both the cocoa sustainability management system requirements of either ISO 34101‑1 or ISO 34101‑4:2019, Annex A or B, and the performance requirements of this document can claim their cocoa beans have been sustainably produced.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 34101-2:2019
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
10. 11. 2024.

Национална преузимања

Održivi i sledljivi kakao - Deo 2: Zahtevi za performanse (povezani sa ekonomskim i socijalnim aspektima, kao i aspektima životne sredine)

50.98   Пројекат се брише из плана рада комисије за стандарде

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Одрживи и следљиви какао - Део 2: Захтеви за перформансе (који се односе на економске и друштвене аспекте, као и на аспекте животне средине)

60.60   Стандард објављен

E034-7,8,15,18 Сазнај више