Објављен
This document specifies performance requirements related to economic, social and environmental aspects for sustainable cocoa bean production, including post-harvest processes, if applicable.
NOTE Post-harvest processes include pod-breaking, fermentation, drying, sorting, packing, transport and storage of cocoa beans.
Only organizations that fulfil both the cocoa sustainability management system requirements of either ISO 34101‑1 or ISO 34101‑4:2019, Annex A or B, and the performance requirements of this document can claim their cocoa beans have been sustainably produced.
ОБЈАВЉЕН
ISO 34101-2:2019
90.93
Одлука о потврђивању стандарда
10. 11. 2024.
Održivi i sledljivi kakao - Deo 2: Zahtevi za performanse (povezani sa ekonomskim i socijalnim aspektima, kao i aspektima životne sredine)
50.98 Пројекат се брише из плана рада комисије за стандарде
Одрживи и следљиви какао - Део 2: Захтеви за перформансе (који се односе на економске и друштвене аспекте, као и на аспекте животне средине)
60.60 Стандард објављен