Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 34101-2:2019

Sustainable and traceable cocoa — Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects)
6. 5. 2019.

Опште информације

90.93     10. 11. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 18

Međunarodni standard

67.140.30  

engleski   španski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

This document specifies performance requirements related to economic, social and environmental aspects for sustainable cocoa bean production, including post-harvest processes, if applicable.
NOTE Post-harvest processes include pod-breaking, fermentation, drying, sorting, packing, transport and storage of cocoa beans.
Only organizations that fulfil both the cocoa sustainability management system requirements of either ISO 34101‑1 or ISO 34101‑4:2019, Annex A or B, and the performance requirements of this document can claim their cocoa beans have been sustainably produced.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 34101-2:2019
90.93 Odluka o potvrđivanju standarda
10. 11. 2024.

Nacionalna preuzimanja

Održivi i sledljivi kakao - Deo 2: Zahtevi za performanse (povezani sa ekonomskim i socijalnim aspektima, kao i aspektima životne sredine)

50.98   Projekat se briše iz plana rada komisije za standarde

E034-7,8,15,18 Saznaj više

Održivi i sledljivi kakao - Deo 2: Zahtevi za performanse (koji se odnose na ekonomske i društvene aspekte, kao i na aspekte životne sredine)

60.60   Standard objavljen

E034-7,8,15,18 Saznaj više