Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 34101-2:2020

Одрживи и следљиви какао - Део 2: Захтеви за перформансе (који се односе на економске и друштвене аспекте, као и на аспекте животне средине)

Sustainable and traceable cocoa - Part 2: Requirements for performance (related to economic, social and environmental aspects) (ISO 34101-2:2019)
30. 11. 2020.

Опште информације

60.60     30. 11. 2020.

ISS

E034-7,8,15,18

Европски стандард

67.140.30  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Овим документом се утврђују захтеви за перформансе који се односе на економске и друштвене аспекте, као и на аспекте животне средине за одрживу производњу какао зрна, укључујући процесе после жетве, ако је примењиво.
НАПОМЕНА 1 Процеси после жетве укључују ломљење махуне, ферментацију, сушење, сортирање, паковање, транспорт и складиштење какао зрна. Само организације које испуњавају захтеве система менаџмента одрживошћу какаа из ISO 34101‑1 или ISO 34101‑4:2019, Прилог A или B, и захтеве перформанси из овог документа могу тврдити да су њихова какао зрна одрживо произведена.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 34101-2:2020
60.60 Стандард објављен
30. 11. 2020.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 34101-2:2020

Идентичан са ISO 34101-2:2019