Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 2291:1980

Cocoa beans — Determination of moisture content (Routine method)
1. 12. 1980.
95.99   Повучен   13. 11. 2017.

Опште информације

95.99     13. 11. 2017.

ISO

ISO/TC 34/SC 18

Међународни стандард

67.140.30  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The principle of the method consists in drying of the product for 16 h in a ventilated oven controlled at 103 °C, after previous crushing.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 2291:1980
95.99 Повучен
13. 11. 2017.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/WD 2291

ОБЈАВЉЕН
ISO 2451:2017

Национална преузимања

KAKAO-ZRNO - ODREĐIVANJE SADRŽAJA VLAGE - (RUTINSKA METODA) - (IDENTIČAN SA ISO 2291:1980)

95.99   Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више