Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 2451:2017

Cocoa beans — Specification and quality requirements
13. 11. 2017.

Опште информације

90.93     18. 1. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 18

Међународни стандард

67.140.30  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 2451:2017 specifies the requirements, classification, sampling, test methods, packaging and marking for cocoa beans.
Recommendations relating to storage and disinfestation are given as a guide in Annexes G and H respectively. Annex I is for informative purposes only and sets out a sampling procedure for preliminary quality analysis which can be adopted by agreement of all interested parties.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 1114:1977

ПОВУЧЕН
ISO 2291:1980

ПОВУЧЕН
ISO 2451:2014

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 2451:2017
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
18. 1. 2025.

Национална преузимања

Kakao-zrno – Specifikacija i zahtevi kvaliteta

90.93   Одлука о потврђивању стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више