Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 2291:1980

Cocoa beans — Determination of moisture content (Routine method)
1. 12. 1980.
95.99   Povučen   13. 11. 2017.

Опште информације

95.99     13. 11. 2017.

ISO

ISO/TC 34/SC 18

Međunarodni standard

67.140.30  

francuski   engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

The principle of the method consists in drying of the product for 16 h in a ventilated oven controlled at 103 °C, after previous crushing.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 2291:1980
95.99 Povučen
13. 11. 2017.

REVIDIRAN OD

NAPUŠTEN
ISO/WD 2291

OBJAVLJEN
ISO 2451:2017

Nacionalna preuzimanja

KAKAO-ZRNO - ODREĐIVANJE SADRŽAJA VLAGE - (RUTINSKA METODA) - (IDENTIČAN SA ISO 2291:1980)

95.99   Povučen

E034-7,8,15,18 Saznaj više