Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 21187:2021

Milk — Quantitative determination of microbiological quality — Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between results of an alternative method and anchor method results
23. 2. 2021.

Опште информације

60.60     23. 2. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.01     07.100.30  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document gives guidelines for the establishment of a conversion relationship between the results of an alternative method and an anchor method, and its verification for the quantitative determination of the microbiological quality of milk.
NOTE The conversion relationship can be used a) to convert results from an alternative method to the anchor basis or b) to convert results/limits, expressed on an anchor basis, to results in units of an alternative method.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 21187:2004

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 21187:2021
60.60 Стандард објављен
23. 2. 2021.

Национална преузимања

Млеко – Квантитативно одређивање микробиолошког квалитета – Упутство за успостављање и верификовање односа конверзије између резултата алтернативне методе и резултата основне методе

60.60   Стандард објављен