Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 21187:2004

Milk — Quantitative determination of bacteriological quality — Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between routine method results and anchor method results
25. 11. 2004.
95.99   Повучен   23. 2. 2021.

Опште информације

95.99     23. 2. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.01     07.100.30  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 21187|IDF 196:2004 gives guidelines for the establishment of a conversion relationship between the results of a routine method and an anchor method, and its verification for the quantitative determination of the bacteriological quality of milk.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 21187:2004
95.99 Повучен
23. 2. 2021.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 21187:2021

Национална преузимања

Mleko - Kvantitativno određivanje bakteriološkog kvaliteta - Uputstvo za uspostavljanje i verifikovanje odnosa konverzije između rezultata rutinske metode i rezultata osnovne metode

95.99   Повучен