Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 21187:2021

Млеко – Квантитативно одређивање микробиолошког квалитета – Упутство за успостављање и верификовање односа конверзије између резултата алтернативне методе и резултата основне методе

Milk - Quantitative determination of microbiological quality - Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between results of an alternative method and anchor method results (ISO 21187:2021)
31. 3. 2021.

Опште информације

60.60     31. 3. 2021.

ISS

E034-5

Европски стандард

07.100.30     67.100.01  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

У овом документу дате су смернице за успостављање односа конверзије између резултата алтернативне методе и резултата основне методе и смернице за њену верификацију за квантитативно одређивање микробиолошког квалитета млека.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
SRPS EN ISO 21187:2008

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 21187:2021
60.60 Стандард објављен
31. 3. 2021.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 21187:2021

Идентичан са ISO 21187:2021