Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 2450:1985

Cream — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method)
19. 12. 1985.
95.99   Повучен   23. 9. 1999.

Опште информације

95.99     23. 9. 1999.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.99  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 2450:1972

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 2450:1985
95.99 Повучен
23. 9. 1999.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
ISO 2450:1999