Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5530-2:2025

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
15. 1. 2025.

Опште информације

60.60     15. 1. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies a method using an extensograph for the determination of the rheological properties of wheat flour doughs in an extension test. The recorded load–extension curve is used to assess the general quality of flour and its response to improving agents.
The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).
NOTE 1        This document is related to ICC 114[5] and AACC Method 54-10[6].
NOTE 2        For dough preparation, a farinograph is used (see 6.2)

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 5530-2:2012

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 5530-2:2025
60.60 Стандард објављен
15. 1. 2025.

Национална преузимања

Пшенично брашно – Физичка својства теста – Део 2: Одређивање реолошких својстава коришћењем екстензографа

60.60   Стандард објављен