Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 5530-2:2012

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph
29. 6. 2012.
95.99   Повучен   15. 1. 2025.

Опште информације

95.99     15. 1. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This part of ISO 5530 specifies a method, using an extensograph, for the determination of the rheological
properties of wheat flour dough in an extension test. The recorded load?extension curve is used to assess
general quality of flour and its response to improving agents.
The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).
NOTE This part of ISO 5530 is based on ICC 114.[3]

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 5530-2:1997

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 5530-2:2012
95.99 Повучен
15. 1. 2025.

РЕВИДИРАН ОД

ОБЈАВЉЕН
ISO 5530-2:2025

Национална преузимања

Пшенично брашно — Физичка својства теста — Део 2: Одређивање реолошких својстава коришћењем екстензографа

95.99   Повучен

Pšenično brašno — Fizička svojstva testa — Deo 2: Određivanje reoloških svojstava korišćenjem ekstenzografa

10.98   Нови пројекат се одбацује