Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 23776:2021

Meat and meat products — Determination of total phosphorous content
29. 7. 2021.

Опште информације

60.60     29. 7. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 6

Међународни стандард

67.120.10  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies three methods for the determination of the total phosphorous content of all kinds of meat and meat products, including poultry and livestock:

the inductively coupled plasma optical emission spectrometry (ICP-OES) method;
the spectrometric method;
the gravimetric method.

For the ICP-OES method, the limit of detection (LOD) is 1,0 mg/kg and the limit of quantification (LOQ) is 3,0 mg/kg if the mass of the test portion is 0,5 g and the constant volume is 50 ml.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 2294:1974

ПОВУЧЕН
ISO 13730:1996

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 23776:2021
60.60 Стандард објављен
29. 7. 2021.

Национална преузимања

Месо и производи од меса - Одређивање садржаја укупног фосфора

10.99   Нови пројекат се прихвата