Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products — Amendment 1: Sample preparation for raw marine gastropods
3. 3. 2020.

Опште информације

60.60     3. 3. 2020.

ISO

ISO/TC 34/SC 9

Међународни стандард

07.100.30  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 6887-3:2017

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020
60.60 Стандард објављен
3. 3. 2020.

РЕВИДИРАН ОД

ПРОЈЕКАТ
ISO/PWI 6887-3

Национална преузимања

Микробиологија ланца хране – Припремање узорака за испитивање, почетне суспензије и децималних разблажења за микробиолошко испитивање – Део 3: Специфична правила за припремање рибе и производа од рибе – Измена 1: Припремање узорка за сирове морске пужеве

60.60   Стандард објављен