Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS EN ISO 6887-3:2017/A1:2021

Микробиологија ланца хране – Припремање узорака за испитивање, почетне суспензије и децималних разблажења за микробиолошко испитивање – Део 3: Специфична правила за припремање рибе и производа од рибе – Измена 1: Припремање узорка за сирове морске пужеве

Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products - Amendment 1: Sample preparation for raw marine gastropods (ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020)
29. 4. 2021.

Опште информације

60.60     29. 4. 2021.

ISS

E034-9

Европски стандард

07.100.30  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Ова измена односи се на тачке 7.2.5 и 7.3 и на нову тачку 9.1.10, Пужеви, у EN ISO 6887-3:2017.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS EN ISO 6887-3:2017/A1:2021
60.60 Стандард објављен
29. 4. 2021.

Повезани пројекти

Идентичан са EN ISO 6887-3:2017/A1:2020

Идентичан са ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020