Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products — Amendment 1: Sample preparation for raw marine gastropods
3. 3. 2020.

Опште информације

60.60     3. 3. 2020.

ISO

ISO/TC 34/SC 9

Međunarodni standard

07.100.30  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Životni ciklus

PRETHODNO

OBJAVLJEN
ISO 6887-3:2017

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020
60.60 Standard objavljen
3. 3. 2020.

REVIDIRAN OD

PROJEKAT
ISO/PWI 6887-3

Nacionalna preuzimanja

Mikrobiologija lanca hrane – Pripremanje uzoraka za ispitivanje, početne suspenzije i decimalnih razblaženja za mikrobiološko ispitivanje – Deo 3: Specifična pravila za pripremanje ribe i proizvoda od ribe – Izmena 1: Pripremanje uzorka za sirove morske puževe

60.60   Standard objavljen

E034-9 Saznaj više