Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 2920:1974

Whey cheese — Determination of dry matter content (Reference method)
1. 5. 1974.
95.99   Povučen   18. 10. 2004.

Опште информације

95.99     18. 10. 2004.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Međunarodni standard

67.100.30  

francuski   engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

Specifies a method, the principle of which consists in desiccating a sample of whey cheese in a well ventilated and thermostaticalle controlled drying oven at a temperature of 88 +/- 2 agree Celsius.

Životni ciklus

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 2920:1974
95.99 Povučen
18. 10. 2004.

REVIDIRAN OD

NAPUŠTEN
ISO/WD 2920

OBJAVLJEN
ISO 2920:2004