Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 3093:1982

Cereals — Determination of falling number
1. 2. 1982.
95.99   Повучен   27. 7. 2004.

Опште информације

95.99     27. 7. 2004.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The result of the determination is a measure of alpha-amylase activity. The method consists in rapid gelatinization of a suspension of flour or of the whole milled product in water, in a boiling water bath, and subsequent measurement of the liquefaction by alpha-amylase of the starch contained inthe sample.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 3093:1982
95.99 Повучен
27. 7. 2004.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/DIS 3093

ПОВУЧЕН
ISO 3093:2004