Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 3100-2:1988

Meat and meat products — Sampling and preparation of test samples — Part 2: Preparation of test samples for microbiological examination
23. 6. 1988.
95.99   Повучен   27. 8. 2003.

Опште информације

95.99     27. 8. 2003.

ISO

ISO/TC 34/SC 6

Међународни стандард

07.100.30  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The method gives general instructions and specifies procedures to be followed after taking a laboratory sample. This may require the thawing and/or mincing of "open" samples or the pre-incubation, external sterilisation, and aseptic opening of products processed or packed in sealed units.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 3100-2:1988
95.99 Повучен
27. 8. 2003.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
ISO 6887-2:2003

НАПУШТЕН
ISO/NP 3100-2