Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 24557:2024

Pulses — Determination of moisture content — Air-oven method
26. 11. 2024.

Опште информације

60.60     26. 11. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

This document specifies a routine reference method for the determination of moisture content of pulses.
This document is applicable to chickpeas, lentils, peas, lupinus and all classes of beans with the exception of soybeans.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 24557:2009

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 24557:2024
60.60 Standard objavljen
26. 11. 2024.