Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 937:2023

Meat and meat products — Determination of nitrogen content — Reference method
28. 8. 2023.

Опште информације

60.60     28. 8. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 6

Међународни стандард

67.120.10  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies a reference method for the determination of the nitrogen content of meat and meat products by the Kjeldahl principle.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 937:1978

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 937:2023
60.60 Стандард објављен
28. 8. 2023.

Национална преузимања

Месо и производи од меса - Одређивање садржаја азота — Референтна метода

10.99   Нови пројекат се прихвата