Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 937:2023

Meat and meat products — Determination of nitrogen content — Reference method
28. 8. 2023.

Опште информације

60.60     28. 8. 2023.

ISO

ISO/TC 34/SC 6

Međunarodni standard

67.120.10  

engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

This document specifies a reference method for the determination of the nitrogen content of meat and meat products by the Kjeldahl principle.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 937:1978

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 937:2023
60.60 Standard objavljen
28. 8. 2023.

Nacionalna preuzimanja

Meso i proizvodi od mesa - Određivanje sadržaja azota — Referentna metoda

10.99   Novi projekat se prihvata

E034-6 Saznaj više