Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 712-1:2024

Cereals and cereal products — Determination of moisture content — Part 1: Reference method
17. 9. 2024.

Опште информације

60.60     17. 9. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

енглески   француски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies a routine reference method for the determination of the moisture content of cereals and cereal products.
This document applies to: wheat, rice (paddy, husked and milled), barley, millet (Panicum miliaceum), rye, oats, triticale, sorghum in the form of grains, milled grains, semolina or flour.
The method is not applicable to maize and pulses.
NOTE            For moisture content determination in maize, see ISO 6540[5]; and for pulses, see ISO 24557[7].

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 712:2009

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 712-1:2024
60.60 Стандард објављен
17. 9. 2024.

Национална преузимања

Жита и производи од жита – Одређивање садржаја влаге – Део 1: Референтна метода

60.60 Стандард објављен