Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/FDIS 712-1

Cereals and cereal products — Determination of moisture content — Part 1: Reference method

Опште информације

50.00     10. 4. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Међународни стандард

67.060  

Апстракт

ISO 712:2009 specifies a routine reference method for the determination of the moisture content of cereals and cereal products.
ISO 712:2009 applies to: wheat, rice (paddy, husked and milled), barley, millet (Panicum miliaceum), rye, oats, triticale, sorghum in the form of grains, milled grains, semolina or flour.
The method is not applicable to maize and pulses.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 712:2009

ТРЕНУТНО

ПРОЈЕКАТ
ISO/FDIS 712-1
50.00 Евидентирање података о дефинитивном тексту нацрта стандарда
10. 4. 2024.

Национална преузимања

Жита и производи од жита - Одређивање садржаја влаге - Референтна метода

30.99 Нацрт комисије стандарда одобрава се за јавну расправу