Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 712-1:2024

Cereals and cereal products — Determination of moisture content — Part 1: Reference method
17. 9. 2024.

Опште информације

60.60     17. 9. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 4

Međunarodni standard

67.060  

engleski   francuski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

This document specifies a routine reference method for the determination of the moisture content of cereals and cereal products.
This document applies to: wheat, rice (paddy, husked and milled), barley, millet (Panicum miliaceum), rye, oats, triticale, sorghum in the form of grains, milled grains, semolina or flour.
The method is not applicable to maize and pulses.
NOTE            For moisture content determination in maize, see ISO 6540[5]; and for pulses, see ISO 24557[7].

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 712:2009

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 712-1:2024
60.60 Standard objavljen
17. 9. 2024.

Nacionalna preuzimanja

Žita i proizvodi od žita – Određivanje sadržaja vlage – Deo 1: Referentna metoda

60.60 Standard objavljen

E034-4 Saznaj više