Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 3432:1975

Cheese — Determination of fat content — Butyrometer for Van Gulik method
1. 7. 1975.
95.99   Повучен   8. 1. 2008.

Опште информације

95.99     8. 1. 2008.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30     67.260  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

Specifies the characteristics of an apparatus with a measuring range between 0 and 40 % and illustrates suitable devices for weighing and introducing the cheese test portion. Describes the scale, its graduation and the inscriptions to be marked on the body of the butyrometer. In addition, it gives information on material, shape and dimensions of stoppers for butyrometers.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 3432:1975
95.99 Повучен
8. 1. 2008.

РЕВИДИРАН ОД

НАПУШТЕН
ISO/WD 3432

ОБЈАВЉЕН
ISO 3432:2008