Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 3432:2008

Cheese — Determination of fat content — Butyrometer for Van Gulik method
8. 1. 2008.

Опште информације

90.93     5. 7. 2018.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

67.100.30     67.260  

енглески   француски   руски  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 3432│IDF 221:2008 specifies the characteristics of a butyrometer (including stoppers) for the determination of the fat content, in the range 0 % mass fraction to 40 % mass fraction, of cheese by the Van Gulik method and illustrates suitable devices for weighing and introducing the cheese test portion.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 3432:1975

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 3432:2008
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
5. 7. 2018.

Национална преузимања

Sir — Određivanje sadržaja masti — Butirometar za metodu po Van Guliku

90.93 Одлука о потврђивању стандарда