Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6673:2025

Green coffee — Determination of loss in mass at 105 °C
25. 11. 2025.

Опште информације

60.60     25. 11. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Међународни стандард

67.140.20  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This document specifies a method for the determination of the loss in mass at 105 °C of green coffee.
This document is applicable to decaffeinated and non-decaffeinated green coffee as defined in ISO 3509.
This method of determining the loss in mass can be considered, by convention, as a method for determining the water content and can be used as such by agreement between the interested parties. This method serves as a reference method for calibrating methods of determining the water content.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 6673:2003

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 6673:2025
60.60 Стандард објављен
25. 11. 2025.