Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/FDIS 6673

Green coffee — Determination of loss in mass at 105 °C

Опште информације

50.20     20. 8. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Међународни стандард

67.140.20  

Апстракт

ISO 6673 specifies a method for the determination of the loss in mass at 105 °C of green coffee.
It is applicable to decaffeinated and non-decaffeinated green coffee as defined in ISO 3509.
This method of determining the loss in mass can be considered, by convention, as a method for determining the water content and can be used as such by agreement between the interested parties, but it gives results which are lower, by about 1,0 %, than those obtained with the method described in ISO 1446 (this method serves only as a reference method for calibrating methods of determining the water content).

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 6673:2003

ТРЕНУТНО

ПРОЈЕКАТ
ISO/FDIS 6673
50.20 Почетак поступка одобравања дефинитивног текста нацрта стандарда
20. 8. 2025.

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се