Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 6673:2003

Green coffee — Determination of loss in mass at 105 degrees C
22. 8. 2003.

Опште информације

90.93     19. 11. 2021.

ISO

ISO/TC 34/SC 15

Међународни стандард

67.140.20  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 6673:2003 specifies a method for the determination of the loss in mass at 105 °C of green coffee.
It is applicable to decaffeinated and non-decaffeinated green coffee as defined in ISO 3509.
This method of determining the loss in mass can be considered, by convention, as a method for determining the water content and can be used as such by agreement between the interested parties, but it gives results which are lower, by about 1,0 %, than those obtained with the method described in ISO 1446 (this method serves only as a reference method for calibrating methods of determining the water content).

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

Ревидира
ISO 6673:1983

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 6673:2003
90.93 Одлука о потврђивању српског стандарда
19. 11. 2021.

Национална преузимања

Sirova kafa - Određivanje gubitka mase na 105° C

95.99 Повучен

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Sirova kafa – Određivanje gubitka mase na 105 °C

90.60 Завршетак поступка преиспитивања српског стандарда

E034-7,8,15,18 Сазнај више

Преглед

Да бисте видели цео садржај, морате се регистровати или пријавити помоћу корисничког имена које већ имате.

Пријавите се