Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/CD 24223

Milk and milk products — Guidance on sample preparation for physical and chemical testing

Опште информације

30.60     31. 7. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

Апстракт

This document gives guidance on the sample preparation of fresh cheese, (semi)soft cheese, (semi)hard cheese, processed cheese and whey cheese for physical and chemical analysis, including analysis by applying instrumental methods.
This document describes the (sub)sampling, and sample preparation steps carried out after sampling according to ISO 707 | IDF 50 and prior to method-specific sample preparations, e.g. as with analytical methods listed in References [2] to [21].
NOTE            Analysis on volatile substances, minor components or allergens can require additional precautionary measures in sample preparation in order to avoid loss of or contamination with one or more target analytes.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 24223:2021

ТРЕНУТНО

ПРОЈЕКАТ
ISO/CD 24223
30.60 Завршетак изјашњавања о нацрту комисије стандарда
31. 7. 2024.

Национална преузимања

Сир – Смернице за припрему узорака за физичко и хемијско испитивање

10.99   Нови пројекат се прихвата