Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO/PWI 13559

Butter, fermented milks and fresh cheese — Enumeration of contaminating microorganisms — Colony-count technique at 30 degrees C

Опште информације

00.00     23. 8. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 9

Међународни стандард

Апстракт

ISO 13559|IDF 153:2002 specifies a method for the enumeration of contaminating microorganisms by means of the colony-count technique at 30 °C. The method is applicable to butter, fermented milks and fresh cheese.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 13559:2002

ТРЕНУТНО

ПРОЈЕКАТ
ISO/PWI 13559
00.00 Поднет предлог новог пројекта
23. 8. 2024.