Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 13559:2002

Butter, fermented milks and fresh cheese — Enumeration of contaminating microorganisms — Colony-count technique at 30 degrees C
21. 10. 2002.

Опште информације

90.93     12. 6. 2025.

ISO

ISO/TC 34/SC 5

Међународни стандард

07.100.30  

енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

ISO 13559|IDF 153:2002 specifies a method for the enumeration of contaminating microorganisms by means of the colony-count technique at 30 °C. The method is applicable to butter, fermented milks and fresh cheese.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 13559:2002
90.93 Одлука о потврђивању стандарда
12. 6. 2025.

РЕВИДИРАН ОД

ПРОЈЕКАТ
ISO/PWI 13559

Национална преузимања

Maslac, fermentisani proizvodi od mleka i sveži sir - Određivanje broja mikroorganizama kontaminenata – Tehnika brojanja kolonija na 30 ºC

90.93   Одлука о потврђивању стандарда