Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 3657:1988

Animal and vegetable fats and oils — Determination of saponification value
29. 12. 1988.
95.99   Повучен   13. 6. 2002.

Опште информације

95.99     13. 6. 2002.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Међународни стандард

67.200.10  

француски   енглески  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The second edition cancels and replaces the first edition (ISO 3657:1977), of which it constitutes a technical revision. The method consists in boiling of a sample under reflux with ethanolic potassium hydroxide solution, followed by titration of the excess potassium hydroxide with standard volumetric hydrochloric acid solution.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 3657:1977

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 3657:1988
95.99 Повучен
13. 6. 2002.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
ISO 3657:2002

Национална преузимања

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje saponifikacionog broja

95.99   Повучен