Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 3657:2002

Animal and vegetable fats and oils — Determination of saponification value
13. 6. 2002.
95.99   Повучен   4. 7. 2013.

Опште информације

95.99     4. 7. 2013.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Међународни стандард

67.200.10  

енглески   француски  

Куповина

Повучен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

This International Standard specifies a method for the determination of the saponification value of animal and vegetable fats and oils. The saponification value is a measure of the free and esterified acids present in fats and fatty acids.
The method is applicable to refined and crude vegetable and animal fats.
If mineral acids are present, the results given by this method are not interpretable unless the mineral acids are determined separately.

Животни циклус

ПРЕТХОДНО

ПОВУЧЕН
ISO 3657:1988

ТРЕНУТНО

ПОВУЧЕН
ISO 3657:2002
95.99 Повучен
4. 7. 2013.

РЕВИДИРАН ОД

ПОВУЧЕН
ISO 3657:2013

Национална преузимања

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje saponifikacionog broja

95.99   Повучен