Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 3657:1988

Animal and vegetable fats and oils — Determination of saponification value
29. 12. 1988.
95.99   Povučen   13. 6. 2002.

Опште информације

95.99     13. 6. 2002.

ISO

ISO/TC 34/SC 11

Međunarodni standard

67.200.10  

francuski   engleski  

Kupovina

Povučen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

The second edition cancels and replaces the first edition (ISO 3657:1977), of which it constitutes a technical revision. The method consists in boiling of a sample under reflux with ethanolic potassium hydroxide solution, followed by titration of the excess potassium hydroxide with standard volumetric hydrochloric acid solution.

Životni ciklus

PRETHODNO

POVUČEN
ISO 3657:1977

TRENUTNO

POVUČEN
ISO 3657:1988
95.99 Povučen
13. 6. 2002.

REVIDIRAN OD

POVUČEN
ISO 3657:2002

Nacionalna preuzimanja

Ulja i masti biljnog i životinjskog porekla - Određivanje saponifikacionog broja

95.99   Povučen

E034-2,11 Saznaj više