Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

ISO 3659:1977

Fruits and vegetables — Ripening after cold storage
1. 7. 1977.

Опште информације

90.60     3. 12. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 3

Међународни стандард

67.080.01  

француски   енглески  

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

The techniques are given for information only. The methods describe the aim of the ripening, temperature zones to be considered, the influence of various factors, optimum conditions, the use of adjuncts, such as ethylene or atmospheres enriched by oxygen. Two figures show diagrams of ripening rooms.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
ISO 3659:1977
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
3. 12. 2024.

Национална преузимања

Voće i povrće – Dozrevanje posle skladištenja sa hlađenjem

90.60   Завршетак поступка преиспитивања стандарда