Telefon: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Prodaja standarda: prodaja@iss.rs Seminari, obuke: iss-edukacija@iss.rs Informacije o standardima: infocentar@iss.rs
Stevana Brakusa 2, 11030 Beograd
Glavni meni

ISO 3659:1977

Fruits and vegetables — Ripening after cold storage
1. 7. 1977.

Опште информације

90.60     3. 12. 2024.

ISO

ISO/TC 34/SC 3

Međunarodni standard

67.080.01  

francuski   engleski  

Kupovina

Objavljen

Jezik na kome želite da primite dokument.

Apstrakt

The techniques are given for information only. The methods describe the aim of the ripening, temperature zones to be considered, the influence of various factors, optimum conditions, the use of adjuncts, such as ethylene or atmospheres enriched by oxygen. Two figures show diagrams of ripening rooms.

Životni ciklus

TRENUTNO

OBJAVLJEN
ISO 3659:1977
90.60 Završetak postupka preispitivanja standarda
3. 12. 2024.

Nacionalna preuzimanja

Voće i povrće – Dozrevanje posle skladištenja sa hlađenjem

90.60   Završetak postupka preispitivanja standarda

E034-3 Saznaj više