Телефон: (011) 7541-421, 3409-301, 3409-335, 6547-293, 3409-310
E-mail: Продаја стандарда: prodaja@iss.rs Семинари, обуке: iss-edukacija@iss.rs Информације о стандардима: infocentar@iss.rs
Стевана Бракуса 2, 11030 Београд
Главни мени

SRPS ISO 3659:2011

Voće i povrće – Dozrevanje posle skladištenja sa hlađenjem

Fruits and vegetables — Ripening after cold storage
29. 7. 2011.

Опште информације

90.60     2. 12. 2024.

ISS

E034-3

Међународни стандард

67.080.01  

енглески  

From plan 2010

Куповина

Објављен

Језик на коме желите да примите документ.

Апстракт

U ovom standardu opisane su tehnike dozrevanja čijom se primenom obezbeđuju dobri uslovi dozrevanja za voće i povrće posle skladištenja sa hlađenjem.

Животни циклус

ТРЕНУТНО

ОБЈАВЉЕН
SRPS ISO 3659:2011
90.60 Завршетак поступка преиспитивања стандарда
2. 12. 2024.

Повезани пројекти

Идентичан са ISO 3659:1977